BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

MasterChef Slovenija

Kulinarično tekmovanje, ki združuje slovenske profesionalne in amaterske kuharje v tekmovanju za bogato denarno nagrado in eksluzivni naziv MasterChef Slovenije. V šovu, ki proslavlja strast in umetnost kuhanja, bodo tekmovalci premikali meje svoje kreativnosti in sposobnosti dela pod pritiskom ter navduševali gledalce za eksperimentiranje v domači kuhinji.

Gospod profesor

Sončni dnevi, prve ljubezni, težave s starši … Le kdo se ne spomni svojih dijaških let. Samo Demšar se kot profesor kemije na ljubljanski Tretji gimnaziji s tem sooča vsak dan. Čeprav s svojim nekonvencionalnim pristopom doseže tudi najtežavnejše učence, pogosto pride navskriž s strogim ravnateljem gimnazije in novo profesorico Klavdijo, ki v njem vzbudi dolgo pozabljena čustva.

Ja, Chef!

Nesporna VOYO uspešnica z ansambelsko igralsko zasedbo. Epizode te bodo nasmejale do solz kot da režeš čebulo v Ljubovi kuhinji.

Kmetija

Resničnostni šov, ki obuja slovensko tradicijo in poudarja lepoto in izziv življenja na podeželju. Tekmovalci v borbi za bogato denarno nagrado skrbijo za živali in pridelke ter premagujejo fizično in psihično zahtevne izzive. Eden najbolj gledanih resničnostnih šovov v Sloveniji.

Kuhinja na kolesih

Potujoča kuhinja znotraj tovornjaka odkriva skrite kotičke, zgodovino in tradicionalne recepte Slovenije. Vsako sezono z novim znanim obrazom Slovenske estrade.

Ljubezen po domače

Pridni, delovni ljudje s podeželja, kjer je manj priložnosti za romantiko, v iskanju prave ljubezni. Daleč najuspešnejši resničnostni šov, ki je v 35-ih državah vodil do 180 porok in 410 otrok.

Mali šef Slovenije

Največji kuharski šov za najmanjše, malo večje in zelo velike otroke. Z ustvarjanjem kulinaričnih mojstrovin, ki jih marsikateri odrasli ne dosežejo, se borijo za denarno nagrado, ki bo pomagala njihovi šoli.

Košarica

0
image/svg+xml

Ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovnjem

Ne zamudite ničesar.
Prijavite se na POP klub novice.