BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta politika zasebnosti se nanaša na obdelavo osebnih podatkov v družbah 300 dpi d.o.o. in PRO PLUS d.o.o., ki kot skupna upravljavca skupaj določata namene in načine obdelave osebnih podatkov pri delovanju spletne strani POP klub.

  Izrecno soglašam s prejemanjem e-novic. Zavedam se, da se lahko kadarkoli odjavim od prejemanja e-novic.’’

V družbah 300 dpi d.o.o. in PRO PLUS d.o.o. se zavedamo pomena in pomembnosti varstva osebnih podatkov,ki nam jih zaupate, zato vaše osebne podatke skrbno varujemo in upravljamo. Obe družbi izvajata obdelavo osebnih podatkov v skladu z določbami Uredbe (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnihpodatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali    GDPR) in v skladu z določbami veljavne nacionalne zakonodaja, ki ureja področje varstva osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah).

Da bi vam zagotovili ustrezno uporabniško izkušnjo, bomo od vas zahtevali določene osebne podatke. Vednobomo zahtevali le tiste osebne podatke, ki jih nujno potrebujemo, da z vami lahko sodelujemo. Zavezani smok zakoniti in pošteni obdelavi osebnih podatkov, ki nam jih zaupate, zato jih ne bomo nikakor uporabljali za druge namene, ki niso skladni z nameni obdelave, za katere so bili zbrani.

 Skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov je osebni podatek katera koli informacija v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom. Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska števika, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

  1. Upravljavca osebnih podatkov

Kontaktni podatki ponudnika spletne strani (kot upravljavec):

Polni naziv upravljavca300dpi d.o.o.
sedežŠmarska cesta 34, 8290 Sevnica
davčna številkaSI45785414
matična številka8711739000
elektronski naslov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkovvop@300dpi.com
Spletna stranhttps://300dpi.com/

 

Kontaktni podatki naročnika spletne strani (kot upravljavec): 

Polni naziv upravljavcaPRO PLUS d.o.o.
sedežKranjčeva 26, 1521 Ljubljana
davčna številkaSI48003069
matična številka5895081000
elektronski naslov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkovdpo@pop-tv.si
Spletna stranhttps://pro-plus.si/
  1. Informacije, ki jih zbiramo o vas

Ko stopite v stik z nami, zberemo in obdelamo vaše osebne podatke (na primer informacije, ki nam jih posredujete tako, da izpolnite obrazce na naši spletni strani (v nadaljevanju Spletna stran) ali elektronske pošte ali kako drugače). Ti vključujejo podatke, ki jih navedete, ko se registrirate za uporabo naše spletne strani, ko oddate spletno naročilo, ko se naročite na prejemanje e-novic.
Podatki, ki nam jih posredujete, lahko vključujejo identifikacijske in kontaktne podatke:
– vaše ime in priimek,
– ulico in hišno številko
– pošto in poštno številko,
– elektronski naslov,
– telefonsko številko.
Podatkov o kreditnih karticah in drugih posebnih vrst (občutljivih) osebnih podatkov (na primer informacije o vašem zdravstvenem stanju, spolni usmerjenosti, rasi ali etnični pripadnosti) ne zbiramo ali obdelujemo. Podatke o kreditnih karticah varno shranjuje certificiran globalni ponudnik plačil Stripe.com (Stripe Payments Europe, Ltd.) (https://stripe.com/en-gb-si/privacy).

Vsakič, ko obiščete našo spletno stran, samodejno zberemo naslednje podatke:

  • tehnične podatke, ki lahko vključujejo naslov internetnega protokola (IP) za povezavo računalnika s spletom, podatke za prijavo, vrsto in različico brskalnika, nastavitev časovnega pasu, vrste in različice vtičnikov brskalnika, operacijski sistem in platformo, vrsta naprave in znamka mobilne naprave; te podatke lahko v našem imenu zbirajo in obdelujejo piškotki tretjih oseb. Več informacij o tem lahko najdete v Pravilniku o piškotkih, ki je objavljen na dnu spletne strani.
  • podatki o vašem obisku, kar lahko denimo vključuje celotno verigo lokatorjev »Uniform Resource Locators (URL)« za dostop do, prek in od naše spletne strani (vključno z datumom in časom), informacije o straneh oz. izdelkih, ki ste si jih ogledali ali iskali, čas odziva strani, napake pri prenosu, trajanje obiskov na določenih straneh (vključno s povprečnim časom, porabljenim na določenih straneh, ogledom določene vsebine) povprečnim časom, informacije o interakciji s spletno stranjo (na primer pomikanje, kliki in premikanje miške).
  1. Uporaba vaših osebnih podatkov in pravna podlaga

Splošno

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo za namene izvajanja pogodbe, ki smo jo sklenili z vami (opravljen nakup je sklenitev pogodbe);

  • kadar moramo izpolnjevati zakonsko obveznost (na primer na podlagi zakonodaje s področja računovodskih postopkov, revizije);
  • kadar je to potrebno za naše zakonite interese (ali zakonite interese tretje osebe) in
  • vaše interese (na primer za odkrivanje in preprečevanje goljufij ali zagotovitev varnosti omrežja in informacijske tehnologije),

razen če vaše temeljne pravice prevladajo nad temi interesi; kadar je treba zaščititi vaše pomembne interese (ali pomembne interese drugih); oziroma kadar je to potrebno za javni interes ali za uradne namene.

Vaše osebne podatke obdelujemo iz različnih tehničnih, administrativnih in operativnih razlogov, na primer da zagotovimo, da vam je vsebina najučinkoviteje predstavljena glede na vaš računalnik; za izboljšanje naše spletne strani, vključno z njeno uporabnostjo; za upravljanje z našo spletno stranjo; za notranje namene, vključno z odpravljanjem težav, za analizo podatkov, testiranjem, raziskavami, statističnimi in raziskovalnimi nameni; za trženje, vključno s ciljno usmerjenim trženjem, s katerim vam prikazujemo vsebine, ki bi vas morda zanimale; in kot del naših prizadevanj za varnost in zaščito naše spletne strani.

V nekaterih primerih bomo vaše osebne podatke obdelali samo z vašo privolitvijo. V takšnih primerih bomo ločeno zaprosili za vašo jasno privolitev, ko nam boste posredovali svoje osebne podatke. Svojo privolitev lahko naknadno kadarkoli prekličete na dpo@pop-tv.si . Vendar to ne vpliva na zakonitost kakršne koli obdelave, ki je potekala pred preklicem privolitve.

Kadar zahtevamo osebne podatke za izpolnjevanje zakonskih ali pogodbenih obveznosti, je posredovanje osebnih podatkov za vas obvezno. To pomeni, da če takih osebnih podatkov ne posredujete, ne bomo mogli upravljati našega pogodbenega razmerja ali izpolnjevati obveznosti, ki nam jih takšno razmerje nalaga. V vseh drugih primerih je posredovanje osebnih podatkov neobvezno in jih niste dolžni posredovati.

Vaše osebne podatke, kot so identifikacijski podatki, kontaktni podatki in naslov prebivališča, lahko obdelujemo tudi zaradi morebitnega uveljavljanja naših pravic ali terjatev zoper vas v prihodnosti. Ta obdelava temelji na našem zakonitem interesu uveljavljati svoje pravice v morebitnih sporih.

3.1 Obdelava osebnih podatkov na podlagi zakona

NAMENUPRAVLJAVECOSEBNI    PODATKI IN ROK HRAMBEOPIS
Sklenitev posla oz. opravljen spletni nakup

V primeru sklenitve posla bo upravljavec vaših osebnih podatkov 300 dpi d.o.o.

– izdaja računov

– odprema naročenega blaga

– reševanje reklamacij

 

Ime in priimek, naslov, pošta, poštna številka, telefonska številka, e-naslov.

 

Rok hrambe: Podatke bomo hranili 5 let.
Vaše podatke bomo obdelovali zaradi izpolnitve spletnega naročila in promocijo ponujenih atriklov.

3.2 Obdelava osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa

NAMENUPRAVLJAVECOSEBNI PODATKI IN ROK HRAMBEOPIS
Za učinkovito/ciljano prikazovanje oglasov ciljni publiki.
Družba Pro Plus d.o.o.

e-naslov

Rok hrambe: do preklica
oz. do obratovanja spletne trgovine

Vaše osebne podatke družba
obdeluje za namen učinkovitejšega in ciljanega oglaševanja na platformi Facebook.

 

 

Obveščanje v zvezi z naročilom in izvajanje podpore kupcem
V primeru izvajanja obveščanja kupcev v zvezi z naročilom in izvajanja podpore   bo upravljavec vaših osebnih podatkov 300 dpi d.o.o.

Ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka

Rok hrambe: Osebne podatke za namen izvajanja podpore strankam in obveščanja v zvezi z 5 let

Vaše osebne podatke družba obdeluje za namen izvajanja obveščanja kupcev v zvezi z naročilom in izvajanja podpore in reševanje reklamacij.
Izvajanje trženja storitev kupcem
V primeru izvajanja trženja storitev kupcem, ki so opravili nakup v spletni trgovini POP klub bo upravljavec vaših osebnih podatkov Pro Plus d.o.o.
elektronski naslov

Rok hrambe: Osebne podatke za namen in izvajanja trženja storitev strankam, bomo hranili do prejema preklica privolitve s strani stranke.
Vaše osebne podatke družba obdeluje za namen izvajanja trženja storitev, ki jih ponuja družba.
Uporaba piškotkov na spletnih straneh podjetja
upravljavec vaših osebnih podatkov 300 dpi d.o.o.

Nujni piškotki

Rok hrambe: za čas uporabe spletne strani.

Družba uporablja le piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani družbe in izvajanje osnovne analitike.

3.3 Obdelava osebnih podatkov na podlagi privolitve

NAMENUPRAVLJAVECOSEBNI      PODATKI IN ROK HRAMBEOPIS

Kreiranje uporabniškega računa

 

Upravljalec podatkov uporabnikov, ki registrirajo uporabniški račun je družba 300 dpi d.o.o.
Ime in priimek, elektronski naslov
 
Rok hrambe: Podatke za namen kreiranja uporabniškega računa bomo hranili do prenehanja uporabe uporabniškega računa oziroma pridobitve vaše zahteve za ukinitev
uporabniškega računa oz. do preklica delovanja spletne trgovine.

Vaše osebne podatke bo družba obdelovala za namen kreiranja uporabniškega

računa preko katerega uporabnik lahko izvede naročilo.
Pošiljanje e-novic
POP IN

Upravljavec                        podatkov

za namene pošiljanja e-novic POP IN je družba PRO PLUS d.o.o.

Elektronski naslov

Rok hrambe: Podatke za namen pošiljanja e-novic POP IN, bomo hranili do prejema preklica

Upravljavec bo z vašo privolitvijo vaše osebne podatke             uporabljal za pošiljanje POP IN e-novic, ki obveščajo o novostih medijske hiše PRO PLUS.
  1. Kako in komu razkrivamo vaše osebne podatke

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali tretjim osebam.

V družbah ima le omejeno število zaposlenih dostop do vaših osebnih podatkov na podlagi potrebe po seznanitvi oz. za izvajanje poslovnih procesov, kot so zaposleni v oddelkih prodaje, pravne službe,  marketinga in IT. Ti zaposleni so zavezani k zaupnosti v zvezi z osebnimi podatki. Za varovanje osebnih podatkov sprejemamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe. Zaposleni Družbe imajo pravico obdelovati osebne podatke zgolj po navodilih Družbe in po potrebi v povezavi z njihovimi delovnimi obveznostmi.

Osebne podatke lahko delimo z vladnimi organi oziroma organi pregona, če to zahteva veljavna zakonodaja ali če je to potrebno za uveljavljanje naših pravic, vključno z našimi pogoji uporabe, ali za zaščito naših zakonitih interesov (vključno z u upravičenimi tretjih oseb) v skladu s veljavno zakonodajo.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tudi tretjim osebam, vključno s:

  • ponudniki storitev, ki zagotavljajo administrativno, strokovno in tehnično podporo družbi za podporo na področju IT, varnosti in poslovnih virov;
  • poslovnimi partnerji, dobavitelji, kurirskimi in poštnimi službami in podizvajalci za izvedbo storitev, ki ste jih naročili.
  • ponudniki analitike in spletnih iskalnikov, ki nam pomagajo izboljšati in optimizirati našo spletno stran, vendar le na podlagi vaše privolitve.

Družbi lahko po potrebi osebne podatke delita tudi z drugimi tretjimi osebami, če je to potrebno za izvedbo njihovega dela (npr. odvetniki, računovodji, revizorji).

Družbi si prizadevata za ustrezno skrbnost pri izbiri nepovezanih ponudnikov storitev in zahtevata, da ti ponudniki storitev vzdržujejo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za varovanje osebnih podatkov, in obdelujejo osebne podatke le v skladu z navodili družb. Ponudniki storitev lahko pri zagotavljanju storitev družbama uporabijo podizvajalce, pri čemer mora podizvajalec izpolnjevati enake zahteve glede varstva podatkov kot sam ponudnik storitev.

  1. Shranjevanje osebnih podatkov in njihov prenos v tujino

Vaši osebni podatki, ki jih zbiramo, so shranjeni v Evropski uniji (v nadaljevanju EU) in Evropskem gospodarskem prostoru (v nadaljevanju EGP). Vendar pa podatki, ki jih zbirajo tretje osebe prek piškotkov (npr. Google Double Click for Publishers), običajno služijo prometu iz podatkovnega centra, ki je najbližje kraju, iz katerega izvira promet. To pomeni, da lahko prenos teh podatkov, vključno z oglaševalskim prometom, poteka prek strežnikov, ki se nahajajo v EGP, in tudi zunaj EGP. Za več informacij si oglejte naš Pravilnik o piškotkih, ki je objavljen na dnu naše spletne strani.

  1. Vaše pravice

Obe upravljavca 300dpi d.o.o.d.o.o. in PRO PLUS d.o.o. vam zagotavljata naslednje pravice na področjuvarstva osebnih podatkov:

  • Pravica do preklica privolitve

V primeru, da ste kot posameznik privolili v obdelavo osebnih podatkov za enega ali več namenov obdelave osebnih podatkov, imate kadarkoli pravico preklicati svojo privolitev.

Pravico do preklica privolitve lahko uveljavljate od katerega koli od upravljavcev. Upravljavec bo po prejemupreklica vaše privolitve v enega ali več namenov obdelave, vaše osebne podatke nemudoma prenehalobdelovati v ta namen. Preklic privolitve do uporabe vaših osebnih podatkov vam bo uredil tisti upravljavec od katerega boste to pravico zahtevali.

Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov v zvezi zvami do vašega preklica, ter uporabo teh osebnih podatkov za zakonsko ali pogodbeno določene namene.

  • Pravica dostopa do osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami

Od katerega koli od upravljavcev imate pravico dobiti potrditev, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebnipodatki, ter dostop do osebnih podatkov v zvezi z vami in naslednje informacije: namen obdelave, vrstoosebnih podatkov v zvezi z vami, uporabnike vaših osebnih podatkov, predvideno obdobje hrambe osebnihpodatkov, vir osebnih podatkov.

Kopijo vaših osebnih podatkov vam bo zagotovil tisti upravljavec od katerega boste zahtevali dostop doosebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami.

  • Pravica do popravka netočnih osebnih podatkov v zvezi z vami

Od katerega koli od upravljavcev lahko kadarkoli zahtevate, da upravljavec popravi oziroma dopolni netočneoziroma pomanjkljive osebne podatke, ki jih obdeluje v zvezi z vami.

Popravek vaših osebnih podatkov bo izvedel tisti upravljavec, pri katerem boste uveljavljali pravico dopopravka netočnih osebnih podatkov v zvezi z vami.

Upravljavec vas bo obvestil o popravku vaših osebnih podatkov brez odlašanja, najkasneje pa v 30 dneh odizvedbe popravka.

  • Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov

Od katerega koli upravljavca imate pravico zahtevati, da upravljavec omeji obdelavo vaših osebnih podatkovv primeru njihove netočnosti, nezakonitosti, prenehanja namena obdelave ali vložitve ugovora.

  • Pravica do izbrisa osebnih podatkov (»pravica do pozabe«)

Od katerega koli od upravljavcev imate pravico zahtevati, da brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebnepodatke, ki jih obdeluje v zvezi z vami.

V primeru izbrisa osebnih podatkov na podlagi vaše zahteve vas bo upravljavec o izbrisu obvestil. Izbris vaših osebnih podatkov bo izvedel tisti upravljavec, pri katerem boste uveljavljali pravico do izbrisa osebnih podatkov.

Pravica do izbrisa osebnih podatkov ni absolutna. Upravljavca pravice do izbrisa ne moreta izvesti v primeru, ko vaše osebne podatke obdelujeta na podlagi zahtev veljavne zakonodaje, zakonitega interesa alipogodbene zakonite podlage.

  • Pravica do ugovora

Poleg pravice do preklica privolitve lahko v primeru uporabe vaših osebnih podatkov za namene obveščanjaoz. neposrednega trženja kadarkoli pisno zahtevate prenehanje uporabe vaših podatkov v ta namen. V primeru ugovora obdelavi za namene trženja bo upravljavec osebne podatke v namen trženja in obveščanja nemudoma prenehal obdelovati.

  • Pravica do prenosljivosti podatkov

Od kateregakoli upravljavca imate pravico zahtevati, da se osebni podatki, ki jih upravljavca obdelujeta v zvezi z vami, neposredno prenesejo k drugemu upravljavcu, kadar je to tehnično izvedljivo.

Prenos podatkov bo izvedel tisti od skupnih upravljavcev, od katerega boste prenos podatkov zahtevali.

  • Pravica do pritožbe

V primeru kršitve varstva osebnih podatkov v zvezi z osebnimi podatki, ki se obdelujejo za namene kreiranja uporabniškega računa, izdaje računov za opravljeno storitev na ozemlju Republike Slovenije, obveščanje v zvezi z naročilom, izvajanje podpore naročnikom in druge namene obdelave osebnih podatkov, ki se izvajajo na ozemlju Republike Slovenije, lahko zoper upravljavca vložite pritožbo pri pristojnem nadzornem organu na naslov:
Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana ali na: gp.ip@ip-rs.si.

  1. Uveljavljanje pravic

Vse pravice iz zgornje točke te izjave lahko uveljavljate na podlagi zahteve za uveljavljanje posamezne pravice. Zahtevo za uveljavljanje pravice lahko uveljavljate v fizični ali elektronski obliki na podlagi pisne zahteve.

1.) V primeru, da uveljavljate zahtevo za uveljavljanje pravice v zvezi z osebnimi podatki, ki se obdelujejo za namene kreiranja uporabniškega računa na spletni strani POP klub, sklenitve pogodbe oz. opravljen nakup, izdaje računov za nakup, obveščanje v zvezi z naročilom, reševanjem reklamacij ali obveščanjem o novostih, zahtevo pošljete na naslov 300 dpi d.o.o. (za VPO), Šmarska cesta 34, 8290 Sevnica ali na elektronski naslov: vop@300dpi.com

2.) V primeru, da uveljavljate zahtevo za uveljavljanje pravice v zvezi z osebnimi podatki, ki se obdelujejo za namene učunkovitejšega ciljanega oglaševanja na FaceBook ali za namene pošiljanja e-novic POP IN, zahtevo pošljete na naslov PRO PLUS d.o.o. (za DPO), Kranjčeva 26, 1521 Ljubljana ali na elektronski naslov: dpo@pop-tv.si

  1. Obdobje hrambe vaših osebnih podatkov
Vaše osebne podatke nameravamo hraniti le toliko časa, kolikor je za izvajanje namenov, navedenih v točki 3 tega dokumenta, oziroma v skladu z veljavno zakonodajo, pri čemer upoštevamo veljavna minimalna zakonsko določena obdobja hrambe, oziroma kot je potrebno za uveljavitev naših zakonitih pravic (in zakonitih pravic drugih). Če želite dodatne informacije o tem, kako dolgo hranimo vaše osebne podatke, nam pišite na dpo@pop-tv.si ali vpo@300dpi.com.
Upoštevajte, da lahko vse vaše osebne podatke, ki so bili anonimizirani, obdelujemo brez nadaljnjega obvestila.
Kadar obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi vaše privolitve, jih obdelujemo samo za obdobje, ki je navedeno v vaši privolitvi, razen če svojo privolitev prekličete ali omejite pred iztekom tega obdobja. V takih primerih bomo prenehali obdelovati zadevne osebne podatke za ustrezne namene, ob upoštevanju morebitne zakonske obveznosti obdelave takšnih osebnih podatkov oziroma potrebe po obdelavi takšnih osebnih podatkov zaradi uveljavljanja naših zakonitih interesov (vključno z zakonitimi interesi drugih).
  1. Varnost podatkov
Vaše podatke hranimo na strežnikih, ki jih gostijo tretje osebe (vključno s storitvami tretjih oseb, ki temeljijo na računalništvu v oblaku). V ta namen smo uvedli ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov in preprečevanje nepooblaščenega dostopa do njih. V zvezi s storitvami, ki jih gostijo tretje osebe, smo sklenili pogodbene dogovore, ki vključujejo obveznosti v zvezi z organizacijsko in tehnično varnostjo osebnih podatkov. Vse plačilne transakcije so šifrirane (npr. z uporabo protokola TSL). Sami ste odgovorni za ohranjanje zaupnosti vseh načinov preverjanja pristnosti (npr. gesel), ki jih uporabljate za dostop do posameznih delov naših spletnih strani.
 
Prenos podatkov preko spleta ni popolnoma varen. Čeprav se bomo trudili, da zaščitimo vaše podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, ki jih posredujete prek naše spletne strani; vsak prenos je na lastno odgovornost. Po prejemu vaših podatkov bomo za preprečitev nepooblaščenega dostopa uvedli stroge postopke in varnostne ukrepe.
  1. Zsebnost otrok
Na svoji spletni strani družbi (zavestno) ne zbirata osebnih podatkov oseb, mlajših od 15 let. Če starš ali skrbnik ugotovi, da je njegov otrok družbama posredoval svoje osebne podatke, naj družbi nemudoma obvestiti o tem. Če družbi ugotovita, da je oseba, mlajša od 15 let posredovala svoje osebne podatke, bosta družbi te podatke nemudoma zbrisali s svojih strežnikov, razen če starš ali skrbnik družbama izrecno dovoli obdelavo osebnih podatkov otroka za določene namene.
  1. Piškotki in vtičniki za družbene medije
Za ločevanje uporabnikov naše spletne strani, naša spletna stran uporablja piškotke. Na ta način uporabnikom zagotovimo dobro izkušnjo, ko nakupujejo na naši spletni strani in obenem našo spletno stran tudi izboljšamo
  1. Povezave na druga spletna mesta
Spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletna mesta, ki niso pod našim nadzorom. Ko kliknete na povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na njeno spletno stran. Če obiščete katerokoli od teh povezanih spletnih mest, preberite njihova obvestila o zasebnosti. Nismo odgovorni za politike in prakse drugih podjetij. Družbi nimata nadzora nad in ne prevzemata nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti in obvestila ali prakse spletnih mest ali storitev tretjih oseb.
  1. Veljavnost politike
Pridružujemo si pravico, da izjavo o varstvu osebnih podatkov brez predhodnega obvestila prilagodimo oziroma posodobimo. Na tem mestu je objavljena vedno aktualna različica dokumenta.

Nazadnje posodobljeno: 25. 08. 2022

Košarica

0
image/svg+xml

Ni izdelkov.

Nadaljuj z nakupovnjem

Ne zamudite ničesar.
Prijavite se na POP klub novice.